FacebookПідписатися на RSS

Вікіфлешмоб до річниці Української Вікіпедії

З метою популяризації Українського контенту Вікіпедії та підвищення інформаційної обізнаності громадян України у січні 2017 року по усій Україні пройде Всеукраїнський вікіфлешмоб, присвячений 13-ій річниці створення Української Вікіпедії.

Вікіфлешмоб буде проходити протягом трьох днів з 28 по 30 січня. У Черкасах він відбуватиметься так:

- 28 січня (субота) о 10-00 у приміщенні Черкаського гуманітарно-правового ліцею – науково-пізнавальна лекція "Звідки береться Вікіпедія" для учнів ліцею з майстер-класом по створенню статей;

- 29 січня (неділя) об 11-00 у приміщенні Черкаської центральної міської бібліотеки імені Лесі Українки – лекція "Українська Вікіпедія - це майбутнє України" для городян з практичними заняттями по створенню статей;

- 30 січня (понеділок) о 15-00 у приміщенні Черкаської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка – лекція "Вікіпедія - крок у освіту майбутнього" для учнів шкіл міста з практичними заняттями по створенню статей.

За наявності невеликої кількості комп'ютерної техніки у бібліотеках, велике прохання за можливості взяти з собою власні ноутбуки чи нетбуки. Wi-Fi у бібліотеках наявний і безкоштовний.

З усіма питання щодо організації заходів звертатись за телефоном 0975831332 чи 0472 376478, Крижанівський Володимир Валерійович.

Усім учасникам заходів будуть вручені пам'ятні сувеніри.

Кiлькiсть переглядiв: 453