FacebookПідписатися на RSS

Вікі-тренінг для педагогів

20-21 серпня 2016 року у Києві на базі Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету відбувся ІІ-ий Вікітренінг для педагогів. Захід був присвячений використанню освітніх програм Вікімедіа у навчальному процесі як загальноосвітніх навчальних закладів, так і вузів.

/Files/images/Вікітренінг-Київ5.jpg /Files/images/Вікітренінг-Київ6.jpg /Files/images/Вікітренінг-Київ2.jpg

У сесіях вікітренінгу взяли участь вчителі та викладачі з різних куточків України, з великих міст та невеличких сіл, які мають бажання інтегрувати освітні програми "Вікімедіа" у своїх навчальних закладах. Тренерами виступали як представники "Вікімедіа-Україна", так і педагоги, які вже використовують можливості Вікіпедії у навчально-виховному процесі. Гостем заходу став представник "Вікімедіа" Асаф Бартов із Сан-Франциско (США). Черкаси представляв методист місцевого методичного кабінету установ освіти Крижанівський Володимир.

/Files/images/Вікітренінг-Київ1.jpg /Files/images/Вікітренінг-Київ3.jpg /Files/images/Вікітренінг-Київ4.jpg

Сесії вікітренінгу супроводжувались практичними завданнями. Учасники, які брали участь у І-ому вікітренінгу, що проходив у квітні 2016 року, презентували свої результати роботи за останні півроку.

Кiлькiсть переглядiв: 459