FacebookПідписатися на RSS

Похід памяті І.Ф.Момота

27 серпня 2016 року розпочався дводенний туристичний похід пам’яті генерал-майора І.Ф.Момота для учнів загальноосвітніх шкіл міста, організований міським методичним кабінетом установ освіти Черкаської міської ради спільно з Центром туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді з метою реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді розпочав похід.

Не випадково, що почався похід з покладання квітів І.Ф.Момоту у центрі Черкас. Маршрут походу прокладений місцями партизанської слави часів другої світової війни через с.Геронимівка. А кінцевим етапом походу буде пізнавальна екскурсія по Навчальному центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України у с. Оршанець, очільником якого тривалий час був Ігор Момот.

Зауважимо, що туристичне спорядження – намети, каремати, спальники, а також командні футболки школярам та їх керівникам надали українці з іспанської діаспори Країни Басків в рамках реалізації Міжнародного Українсько-Іспанського проекту «Ukraine-Euskadi».

Бажаємо учасникам походу приємних вражень та гарного відпочинку!

Кiлькiсть переглядiв: 390