FacebookПідписатися на RSS

Всеукраїнський практичний семінар "Креативний урок"

Компанія Майкрософт Україна та Britannica School, інноваційний навчальний заклад Microsoft Showcase School запрошують учителів загальноосвітніх навчальних закладів України до участі у Всеукраїнському практичному семінарі "Креативний урок".

Захід буде проведено в інноваційному навчальному закладі Microsoft Showcase School Britannica Shool 24 листопада 2016 року.

Під час семінару учасники ознайомляться із передовим педагогічним досвідом навчального закладу, сучасними педагогічними методиками та техноогіями; будуть проведені відкриті креативні уроки з предметів початкової школи. Учасники дізнаються про можливості освітніх програм Microsoft.

Участь у заході є безкоштовною. Учасники будуть забезпечені трафнсфером від залізничного вокзалу до місця проведення та у зворотному напрямку, а також харчуванням. Транспортні витрати до Києва учасникам не відшкодовуються. Для участі необхідно заповнити анкету https://1drv.ms/xs/s!AgHTjdoal4uhg-4lKZLGDlDnKqx0EA

Реєстрація відкрита до 10.11.2016.
Запрошені учасники до 14.11.2016 отримають відповідні листи-запрошення.

При виникненні будь-яких запитань чекаємр на ваші листи із темою "Britannica Shool 24.11.2016" на a.kocharyan@shkola.org.ua

Кiлькiсть переглядiв: 357