FacebookПідписатися на RSS

«Козацька варта» у Центрі дитячої та юнацької творчості (фото звіт)

З нагоди святкування Дня захисника України та Дня Українського козацтва у Центрі дитячої та юнацької творчості (директор Забєлін О.П.) козацькі рої з числа вихованців творчих колективів закладу взяли участь у ігровій програмі – квесті «Козацька варта». Квест – динамічна форма навчально-пізнавальної розвиваючої діяльності і вимагає активності вихованців, певних знань і умінь.

фото wym-1476524602861

Організаторами квесту стали фахівці методичного відділу, відділу організації дозвілля, працівники бібліотеки, завідуючі відділами закладу.

«Козацький марш» у виконанні вихованців вокальної студії «Гармонія» надихнув учасників на виконання завдань. Юні козаки складали мапу України з пазлів, відповідали на запитання вікторини про історію козацтва, демонстрували вміння надавати першу медичну допомогу, майстрували і запускали літачки (умовні дрони), долали перешкоди, відгадували загадки. З завданнями впоралися всі. Найкращі були нагороджені грамотами. Завершилося свято запальним українським танцем.

Учасники квесту висловили палке бажання і надалі брати активну участь у подібних заходах. Керівники гуртків на практиці засвоїли методику організації та проведення такої ефективної форми як квест і зможуть використовувати її у подальшій виховній роботі.

Кiлькiсть переглядiв: 373