FacebookПідписатися на RSS

СЕМІНАР ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ «Міжнародні порівняльні дослідження (PISA) як невід’ємна частина оцінювання якості освіти»

20 ЖОВТНЯ 2016 РОКУ Черкаський міський методичний кабінетустанов освіти та Комунальний заклад «Обласна бібліотека для юнацтва імені Василя Симоненка» Черкаської обласної ради провели спільний семінар для керівників ЗНЗ та ПНЗ міста «Міжнародні порівняльні дослідження (PISA) як невід’ємна частина оцінювання якості освіти». Обговорювалось питання оцінки компетенції учнів із читання.

Директор ОБЮ Федоренко Олена Антонівна висвітлила питання підтримки навчання та виховання шкільної молоді – пріоритетне завдання обласної бібліотеки для юнацтва ім. В. Симоненка.

/Files/images/kosenkova/20161020_094355.jpg

Цікавою була зустріч з Черкаським письменником, журналістом, прозаіком Станіславом Стеценко. Він був дипломантом літературного конкурсу Національної спілки письменників України «Гранослов» (за роман «Чорна акула в червоній воді»), переможцем Літературного конкурсу короткого оповідання українсько-німецького журналу «ZeitGlas» (за оповідання «Малюк – винищувач шпигунів»). Перша публікація вийшла у 1989 році у журналі «Ранок» (оповідання «Канарка в кишені»). Прозові твори публікувалися у багатьох українських часописах – «Україна», «Київ», «Ранок», «Старт», «Наука-фантастика», «Лель» та ін.

Називався у ЗМІ «дідусем українського трилера» і засновником «української літератури «середньої полиці». Автор гостросюжетних романів – «Війни художників», «Чорна акула в червоній воді», «Неандерталець», «Щоденник закоханого піонера», «Вся влада радам!», «Сексодром» та ін.

/Files/images/kosenkova/cnfyb.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 344