FacebookПідписатися на RSS

У Черкаській спеціалізованій школі №33 імені Василя Симоненка відбувся семінар директорів загальноосвітніх навчальних закладів м.Черкаси

/Files/images/hijnyak/20161103_101053.jpg 3 листопада 2016 року у Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №33 імені Василя Симоненка (дир. Чорноіваненко М.О.) відбувся семінар для директорів загальноосвітніх навчальних закладів м.Черкаси на тему "Можливості Google сервісів у роботі керівника загальноосвітнього навчального закладу".

Мета семінару - це ознайомлення керівників ЗНЗ із можливостями використання сервісів Google в шкільному адмініструванні, організації колективної роботи з документами та технологією проведення моніторинових досліджень, базованих на використанні Google-форм.

Практичним досвідом роботи з використання зазначених сервісів поділилися: директор школи Микола Олексійович Чорноіваненко, заступник директора з навчально-виховної роботи Кисленко Тетяна Леонідівна та заступник директора з виховної роботи Шкунда Тетяна Андріївна.

Разом з тим директори навчальних закладів мали можливість на практиці використати Google сервіси та переконатися у їх практичності.

Для ширшого ознайомлення із можливостями Google сервісів міський методичний кабінет на 2017 рік передбачить ряд тренінгів для керівників ЗНЗ.

/Files/images/hijnyak/20161103_094909.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 35