FacebookПідписатися на RSS

Конкурс "Черкаси - місто соціальної ініціативи"

Конкурс проектів соціальної дії на тему "Черкаси - місто соціальної ініціативи"

Конкурс проходить в рамках фестивалю учнівської молоді "Дніпровські зорі-2017" серед учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Черкаси і проводиться за підтримки Британської Ради.

І етап:

Учасниками можуть бути учні 9-11 класів індивідуально або командою разом з їхнім учителем учителі. Вони готують та до 14 січня 2017 року подають до оргкомітету (konf.etibs2016@gmail.com) творчі та наукові роботи з поданої теми у обраній ними формі - презентація, творче есе, дослідження соціально-економічних проблем міста та питань соціального забезпечення соціально незахищених верств населення, відеоролик чи відеопрезентація.

ІІ етап:

Переможці І етапу запрошуються на безкоштовний дводенний тренінг "Активні громади" за програмою Британської Ради, який буде проходити з 17 січня по 27 січня 2017 року. Під час тренінгу буде проводиться гра "Країна Гідності", розроблена Радою Європи. За результатами тренінгу готуються проекти з даної теми і до 1 лютого 2017 року подаються до оргкомітету.

ІІІ етап:

На цьому етапі будуть визначені переможці, відбудеться їхнє нагородження, а кращі проекти будуть направлені на розгляд до Британської Ради для отримання їхнього фінансування та до Черкаської міської ради задля їхньої реалізації.

Кiлькiсть переглядiв: 427