FacebookПідписатися на RSS

Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи у Черкаській загальноосвітній школі №10

У Черкаській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №10 відбувся семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи з теми "Ефективна система мотивації вчителя". У рамках семінару учасники ознайомилися із теоретичними основами мотиваційного менеджменту та практичними аспектами його реалізації.

/Files/images/hijnyak/DSCN8491.JPG

Директор школи, Хилько В.І., презентував навчальний заклад, його здобутки. Пилипюк О.Г., заступник директора, розкрила теоретичні та практичні питання мотиваційного менеджменту у навчальному закладі.

Практичний психолог закладу Худова Ю.А., розкрила психологічні засади практичних навичок мотиваційної діяльності педагога.

/Files/images/hijnyak/DSCN8440.JPG

У практичній частині семінару, який підготували заступники Т.А.Шилова та О.Г.Пилипюк, учасники взяли активну участь у запропонованому закладом перфомансі "Мотивація на успіх".

/Files/images/hijnyak/DSCN8487.JPG

У рамках семінару учасники відвідали виставку архаїчних ужиткових речей у музеї ЗНЗ, екскурсію провела завідувач музею Дяченко О.В.; ознайомилися з креативним підходом до оформлення інтер‘єру навчального кабінету, презентацію провела завідувач кабінетом Гуріна С.Л.; відвідали майтер клас виробів з фетру, які підготували керівники гуртків Ган Л.Р. та Дяченко О.В.

/Files/images/hijnyak/DSCN8450.JPG /Files/images/hijnyak/DSCN8463.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 386