FacebookПідписатися на RSS

Семінар вчителів англійської мови «Індивідуальний підхід учителя при підготовці до ЗНО».

15 березня в гімназії №31 відбувся міський семінар вчителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів м. Черкаси «Індивідуальний підхід учителя при підготовці до ЗНО». На етапі презентаційного блоку директор гімназії Пивоваров В.М. ознайомив з досягненнями закладу, успішністю гімназистів та з гордістю розповів про кадрове забезпечення гімназії. Близнюк Н.О., заступник директора з навчально-виховної роботи, познайомила колег з роботою предметної комісії вчителів іноземної мови. Наталія Олександрівна звернула увагу на міжнародну діяльність гімназії: всі вчителі англійської мови задіяні в міжнародних поектах. Яскравим прикладом роботи був продемонстрований кліп народної вокальної студії «Карамель», що став переможцем Шкільного Євробачення 2016 серед 35 країн на платформі eTwinning. Методист з англійської мови Ляховецька Т.Г., в рамках роботи семінару, поінформувала учасників заходу про результативність ЗНО-2016 з англійської мови та наголосила на особливостях ДПА-2017. Вовченко Н.М.,учитель англійської мови гімназії №31, учасник Всеукраїнської програми «Учителі англійської мови – агенти змін», підготувала змістовну доповідь про ЗНО занглійської мови: особливості тесту 2017.

В практичному блоці вчителі з 27 шкіл міста переглянули 4 фрагменти уроків учителів, що мають звання «учитель-методист». Колеги поділилися досвідом власного підходу з підготовки учнів до участі у ЗНО: Кір’янова Л.Б., показала фрагмент уроку з розвитку лексичних навичок та активізація словникового запасу школярів; Науменко О.В. презентувала використання ІТ інструментів; Ряпасова Л.Д. поділилась стратегіями формування навичок читання; Дендемарченко Н.М. розкрила власний підхід до розвитку та активізації граматичних вмінь та навичок.

Завершальним етапом роботи став творчий блок семінару, на якому вчителів чекала невелика концертна програма англійською мовою «Україна – європейська держава». Підводячи підсумки семінару, педагоги відзначили високоефективність заходу та висловили подяку комісії вчителів іноземної мови гімназії №31.

Кiлькiсть переглядiв: 73