FacebookПідписатися на RSS

Семінар для заступників директорів з виховної роботи у ЗОШ №15

4 квітня у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №15 (директор Жгир А.Й.) відбувся семінар «Виховне середовище розвитку і саморозвитку особистості учнів у профільній школі». Учасники семінару мали нагоду ознайомитися із досвідом роботи школи як експериментального навчального закладу всеукраїнського рівня з проблеми «Модель профільної школи як навчально-виховне середовище розвитку і саморозвитку особистості учнів» із вичерпних доповідей заступників Євдокимової Т.О., Окунєва А.Й. та Железняк Н.П. Питання основних характеристик ефективного виховного середовища висвітлила Деркач Л.М., методист міського методичного кабінету установ освіти. Заступник директора з виховної роботи Ж.І.Тарасенко познайомила присутніх з особливостямистворення умов для розвитку і саморозвитку особистості учнів. Досвід дослідницько-пошукової роботи у багатопрофільній школі презентувала вчитель хімії І.В.Стеценко.

Практичною ілюстрацією системи навчально-виховної роботи у багатопрофільній школі стали виховні заходи профорієнтаційна казка «Аліса в країні професій» (класний керівник 3-А класу Скринська Г.М.); «Інтерв’ю, як жанр журналістики» (керівник гуртка, педагог-організатор Сердечна І.М.); «Шляхи, які ми обираємо» ( практичний психолог Майданик Л.Ю.).

На завершення учасники семінару побували на яскравому «Сорочинському ярмарку», який театралізували для гостей учні 11-А класу, класний керівник Стеценко І.В.

Кiлькiсть переглядiв: 395