FacebookПідписатися на RSS

"Кольори весни" БМЦ

Усіма барвами вигравали творчі здібності та уміння дитячих творчих колективів позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради на звітному заході «Кольори Весни», який відбувся у Міському будинку культури ім. І. Кулика.

У рамках святкового заходу пройшла міська виставка-конкурс дитячих мистецьких виробів «Весняний ярмарок». На ній були представлені понад 300 експонатів, виконаних у різних техніках: народна іграшка, авторська лялька, м’яка іграшка, витинання, картонаж, декоративний розпис, образотворче мистецтво, вироби з тканини, паперу, солоного тіста, гіпсу, шкіри, бісеру тощо. Кожний витвір відображав неповторний мистецький дитячий світ.

У концертній програмі взяли участь представники чисельного дитячого колективу закладу: як знані в Черкасах та в Україні хореографічні колективи – неодноразові Чемпіони України, Європи та Світу із сучасного танцю, так і маленькі виконавці, які тільки роблять свої перші кроки в хореографічному мистецтві. Вперше презентували свою колекцію одягу «Весняні первоцвіти» вихованці гуртка «Моделювання та конструювання одягу». Дзвінкоголосі вокалісти щиро дарували свої пісні глядачам, які емоційно, бурхливими оплесками дякували за кожну пісню. Юні актори гуртка «Театральна майстерня» запросили глядачів до вистави «Подорож у країну навпаки».

Із привітаннями на творчий захід завітали: заступник міського голови Ігор Анатолійович Коломоєць, директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігор Володимирович Волошин, голова КСН мікрорайону «Богданівський» Оксана Петрівна Мелікова.

Позитивний та радісний настрій панував під час виступів творчих колективів. У серцях учасників і глядачів залишились незабутні враження про свято творчості, наполегливості та таланту. Фоторепортаж wym-1493359445189

Кiлькiсть переглядiв: 485