FacebookПідписатися на RSS

Діти малюють на асфальті малюнки про свої права

1 червня 2017 року, Головним управлінням юстиції за участі членів обласної МКМР з правової освіти населення та міського методичного кабінету установ освіти було проведено міжшкільний конкурс малюнків на асфальті «Моє найголовніше право» у рамках проведення обласної акції до Дня захисту дітей на тему: «Бережи Закон дитину».

Основною метою та завданнями Конкурсу є: популяризація та підвищення рівня правової обізнаності серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста; виховання соціально-правової активності учнівської молоді; допомога учням у вираженні та поширенні серед ровесників своїх знань про право за допомогою малюнків та символів.

У Конкурсі взяли участь 94 учня з 28 загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Конкурсанти, користуючись кольоровою крейдою, протягом однієї години працювали над зображенням малюнку на тему: «Моє найголовніше право» на площі скверу за Черкаською облдержадміністрацією.

Переможцями Конкурсу стали учасники, які набрали найбільшу кількість балів від максимальної кількості.

Так, за результатами Конкурсу визначено наступні призові місця у номінації: «Кращий малюнок. Молодша група»: І місце – Черкаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 32; ІІ місце – Черкаська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 27 ім. М.К. Путейка; ІІІ місце – Черкаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4.

У номінації:«Кращий малюнок. Старша група»: І місце – Перша міська гімназія; ІІ місце – Черкаська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 18; ІІІ місце – Черкаська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІ ступенів ЧОР.

Переможців конкурсу нагороджено грамотами засновників Конкурсу та подарунками. Інші учасники Конкурсу були відзначені подяками.

Кiлькiсть переглядiв: 455