FacebookПідписатися на RSS

Міський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (Джура)

25 квітня на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №30 (директор М.В.Базилевський) відбувся міський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри Українського козацтва “Сокіл” (Джура). У змаганнях взяли участь усі загальноосвітні заклади міста.

Рої продемонстрували свої знання історії на етапі «Відун», вміння надавати першу долікарську допомогу на етапі «Рятівник», вміння влучно стріляти на етапі «Стрільба». Етап «Впоряд» складався із обов’язкової програми та творчої частини. Допуском до участі у змаганнях було виконання завдання «Добре діло».

Суддівська бригада оцінювала зовнішній вигляд рою, чіткість і правильність виконання завдань відповідно положенню гри. У ході випробувань рої мали змогу виявити вихованість, організованість, навички командної роботи та уміння зосередитися на виконанні завдання.

Кожен етап має свою шкалу оцінювання, тому рейтинг команд був визначений лише за підсумками проходження джурами усіх етапів.

Окремі навчальні заклади у ході формування складу рою знехтували вимоги щодо віку учасників, відобразилося на кінцевому рейтингу команди.

Рейтинг командної участі wym-1524830464265

Кiлькiсть переглядiв: 535