Повернутися до звичайного режиму
FacebookПідписатися на RSS

Мовні табори 2018

Один із нестандартних підходів до забезпечення якісного навчання дітей мов та здійснення позакласної роботи – це створення літніх мовних таборів, які покликані спонукати дітей практично застосовувати знання, отримані протягом навчального року. У таборах діти мають можливість спілкуватися іноземними мовами та застосовувати їх у різних формах життєдіяльності.

У 2018 році більше 1980 учнів в 34 мовних таборах міста мають змогу покращувати свої знання з англійської, німецької, іспанської та французької мов. Особливістю організації навчання і відпочинку дітей у таборах цього року є використання міжпредметних зв’язків. Вчителі біології, основ здоров’я, хімії, фізичної культури, захисту Вітчизни, психологи поряд з фахівцями іноземних мов допомагають учням у розв’язанні проблем та завдань, пов’язаних з актуальними питаннями тематики мовних таборів. Щодня учні повторюють вже відоме та дізнаються щось нове. На спортивних заняттях тренують свою вправність та вміння працювати в команді. На психологічних тренінгах працюють в групах, розглядаючи проблеми вербального та невербального спілкування у різних ситуаціях.

Сім шкіл Черкас (ПМГ, ГПЛ, СШ №3, гімназія №9, СШ №27, СШ №17, ЗОШ №30) є учасниками Всеукраїнської програми пришкільних таборів із залученням іноземного волонтера GoCamp. З 6 по 27 червня ці школи готуються прийняти іноземців, а також розроблять програму табору, важливою частиною якої буде реалізація учнівського соціального проекту, спрямованого на покращення життя шкільної громади.

Завдяки участі шкіл в програмі GoCamp діти розвиватимуть основні навички громадянства: робота в команді, лідерські навички, конкурентну гру, компромісний підхід, критичне мислення, публічні виступи та самовираження.

/Files/images/lyahovetska/20180529_100621.jpg /Files/images/lyahovetska/P5300062.JPG /Files/images/lyahovetska/ДІМОН 038.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 676