FacebookПідписатися на RSS

День знань з Центром дитячої та юнацької творчості

Новий навчальний рік для усіх школярів зазвичай починається з Дня знань. Цьогорічні першокласники мали нагоду побачити безліч різних дійств, які проходили у місті, і стати їх учасниками.

Однєю із найяскравіших святкових подій до Дня знань була ігрова пізнавально-розважальна програма Центру дитячої та юнацької творчості, яка відбувалася у центрі міста. Цікаві та інтерактивні ігрові завдання для малих школярів доречно чергувалися з майстерними виступами творчих колективів Центру творчості. Найактивніші та старанні учасники отримували від організаторів заохочувальні подарунки.

У цей день на відкритому просторі біля будівлі Центру творчості першокласники та їх батьки мали чудову нагоду познайомитися з діяльністю гуртків Центру та взяти участь у майстер-класах з декоративно-прикладної творчості. Кожен учасник майстер-класу отримував виготовлену ним поробку у подарунок.

Сподіваємося, що позитивні емоційні враження від Дня знань, які створили працівники Центру дитячої та юнацької творчості, налаштують малих школярів на успішне навчання протягом року.

/Files/images/derkach/1veresnya/IMG-60ff72c792d6854201e1e854cf7af68d-V.jpg /Files/images/derkach/1veresnya/IMG-a04a9e38a918f7c5201107a63c1292e8-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 488