Повернутися до звичайного режиму
FacebookПідписатися на RSS

Центр дитячої та юнацької творчості допоміг створити «Світ без обмежень»

24 вересня в Будинку культури ім.І.Кулика відбувся гала-концерт з нагоди відкриття благодійного фонду «Життя без перешкод». Засновник фонду - студентка ЧНУ ім.Б.Хмельницького, майбутній практичний психолог Владислава Семенченко була ведучою заходу. Допомагала їй культорганізатор ЦДЮТ, ведуча та сценарист Євгенія Гаврюшенко. Владислава кілька років відвідувала гурток психології в ЦДЮТ і брала участь в конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук. Концерт був присвячений інтеграції людей з особливими потребами у суспільство.

/Files/images/derkach/tsdyut_2018/_MG_7821.JPG

У концерті брали участь творчі колективи ЦДЮТ: танцювально-спортивний клуб «Жемчуг» та вокальна студія «Нон-стоп». Особлива вихованка вокальної студії «Нон-стоп» Каріна Солод давно і успішно виступає на всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

/Files/images/derkach/tsdyut_2018/_MG_7569.JPG

Педагоги Центру творчості мають великий досвід роботи з дітьми, що мають вади здоров’я і щоразу відкривають для себе його нові сторони.

Безцінним для Юрія Кулинича став досвід співпраці з Анастасією Новаковою – він поставив повільний вальс і виступив з дівчиною в інвалідній колясці. І тим самим довів, що у справжнього танцівника танцюють не ноги, а душа. А коли душа чиста, танець не залишає байдужим нікого.

Бажаємо творчих успіхів педагогам Центру дитячої та юнацької творчості у справі соціалізації людей з вадами здоров’я!

Кiлькiсть переглядiв: 483