FacebookПідписатися на RSS

Зразкова вокальна студія «Гармонія» має Гран-Прі Міжнародного конкурсу

Зразковий вокальна студія "Гармонія" ЦДЮТ

11 – 13 січня 2019 року, у історичному центрі Львова, відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв"Українська Коляда 2019".

На конкурс з’їхалися учасники з різних куточків України, що представляли Волинську, Полтавську, Київську, Чернігівську, Харківську, Дніпропетровську, Донецьку, Луганську, Миколаївську, Запорізьку, Черкаську області тощо. Приїхали конкурсанти з сусідніх держав: Білорусь, Польща.
Більше 80 колективів-учасників показували свої таланти на сцені Львівського державного палацу естетичного виховання молоді.
Черкаси представляла Зразкова вокальна студія «Гармонія» ЦДЮТ (керівник Людмила Бурдєєва), Колектив із 30 юних вокалістів представили велику різдвяну композицію «Маланка». Журі одноголосно виставили по 10 балів, адже всіх присутніх вразила драматургія композиції, артистизм, бездоганне вокальне виконання юних співаків і в результаті найвища нагорода – Гран-прі. А дует Калюжної Вероніки та Гребенщикова Романа виконав українську народну пісню «Ой, на горі ярмарок» і виборов 1 місце.

«Гармонія» - завзятий, оптимістичний, дружній колектив, майстерність якого постійно зростає. Бо і педагоги, і вихованці просто закохані в українську обрядову пісню і не просто співають, а натхненно відтворюють обряд, який вона супроводжує. Не сумніваємося, що колектив ще не раз порадує глядачів прекрасними виступами. Вітаємо увесь творчий колектив із високою нагородою! Бажаємо підкорення нових вершин і перемог!

Кiлькiсть переглядiв: 453