FacebookПідписатися на RSS

Юнацька бібліотека - школі

Дні обласної бібліотеки для юнацтва ім. В. Симоненка, організовані в загальноосвітніх навчальних закладах міста, сприяють популяризації бібліотеки, її інформаційних ресурсів, налагодженню співпраці між бібліотекою і школою. 18 лютого такий День, приурочений Міжнародному дню рідної мови, бібліотека провела в черкаській загальноосвітній школі № 7.

Старшокласники поспілкувались з черкаською письменницею Ольгою Месеврею, яка представила молоді свої поетичні і прозові збірки: «Літоросль», «Серпнева пастораль», «Чобітьківський рай», «Соняшник у відрі», «Чому плаче дорога?», «А де ти серце?» та глибоким знавцем і пристрасним популяризатором української мови, автором мовознавчих книжок «Вузлики на пам’ять» Валерієм Маснюком; стали учасниками години рідної мови, а під час мовознавчого конкурсу перевірили свої знання української мови та ознайомились з книгами, які допоможуть їм в подальшому у її вивченні. Приємним сюрпризом для педагогічного і учнівського колективу школи стали книги, подаровані Ольгою Іванівною Месеврею і Валерієм Левковичем Маснюком.

Впродовж дня учні та вчителі цього навчального закладу, переглянувши розгорнутий книжковий перегляд, мали можливість ознайомитись з новинками мовознавчої літератури із фондів обласної юнацької бібліотеки на допомогу навчанню та самоосвіті, а також стати учасниками ряду цікавих і змістовних культурно-просвітницьких заходів, перевірити та збагатити свої знання української мови. Старшокласники поспілкувались з черкаською письменницею Ольгою Месеврею, яка представила молоді свої поетичні і прозові збірки: «Літоросль», «Серпнева пастораль», «Чобітьківський рай», «Соняшник у відрі», «Чому плаче дорога?», «А де ти серце?» та глибоким знавцем і пристрасним популяризатором української мови, автором мовознавчих книжок «Вузлики на пам’ять» Валерієм Маснюком; стали учасниками години рідної мови, а під час мовознавчого конкурсу перевірили свої знання української мови та ознайомились з книгами, які допоможуть їм в подальшому у її вивченні. Приємним сюрпризом для педагогічного і учнівського колективу школи стали книги, подаровані Ольгою Іванівною Месеврею і Валерієм Левковичем Маснюком.

/Files/images/hijnyak/5.JPG /Files/images/hijnyak/3.JPG /Files/images/hijnyak/6.2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 457