Повернутися до звичайного режиму
FacebookПідписатися на RSS

Міський конкурс знавців англійської мови «Paddington”для учнів 6-7 класів

05.04.2018 року на базі Першої міської гімназії відбувся другий (фінальний тур) міського конкурсу знавців англійської мови «Paddington”для учнів 6-7 класів. Конкурс проводився вдруге та мав на меті поглибити культурологічні та країнознавчі знання, виявити та підтримати лінгвістично-обдарованих учнів, активізувати їх творчу ініціативу.

І тур (заочний) проводився у вигляді он-лайн змагання для всіх бажаючих на сайті конкурсу. Перше завдання, базувалось на знанні інформації про Paddington Bear та перегляді мультиплікаційних фільмів про нього (І, ІІ частини) англійською мовою. Друге завдання дало можливість визначити рівень володіння англійською мовою (міжнародний рівень KET for schools). Учасниками ІІ туру стали 33 учнів загальноосвітніх закладів міста (ФІМЛІ , ПМГ, ГПЛ, Гімназія №9, СШ №28, 27, 3, приватна школа «Перлина», ЗОШ № 8, 32, 6, 4, 30, 19, 10), які отримали більше ніж 40 балів з 70 можливих у першому турі.

Фінальний тур складався з трьох етапів: сприймання на слух, усного продукування та творчого завдання. У нелегкій боротьбі перемогу здобула Гонда Марія, учениця ПМГ. ІІ місця отримали Федосєєва Софія (ПМГ) та Редько Аліна (ФІМЛІ), ІІІ місця – Бойченко Софія, Усенко Олександра (ГПЛ), Шелудько Юлія, (ПМГ). Переможці отримали дипломи та м’які іграшки «Paddington» в подарунок. Решта учасників, які пройшли І етап ІІ туру (очного), були нагороджені Дипломи за участь.

Кiлькiсть переглядiв: 551