FacebookПідписатися на RSS

Семінар для педагогів-організаторів у ЗОШ №15

29 січня у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №15 (директор Жгир А.Й) відбувся семінар-практикум для педагогів-організаторів міських шкіл з теми: «Формування соціально адаптованої особистості як засіб соціального, професійного і громадянського самовизначення молоді»./Files/images/1-15.jpg

Учасники семінару, педагоги-організатори шкіл міста, ознайомилися із системою роботи школи щодо формування соціально-адаптованої особистості шляхом організації позакласної діяльності учнів. Із основними напрямками роботи та традиціями закладу присутніх ознайомив директор школи Жгир А.Й. Принципи діяльності та найбільш дієві форми виховного впливу представила учасникам семінару заступник директора з виховної роботи Тарасенко Ж.І. Школа пишається своїми випускниками, які досягли визначних успіхів у житті. Тому великий інтерес у викликали форми і напрямки діяльності учнівського самоврядування, про які розповіли Президент школи та педагог-організатор Маренич Л.М.

/Files/images/3-15.jpg

У практичній частині семінару гостям були представлені профорієнтаційні заходи, а саме: година спілкування „Хочу – можу – треба” (8 клас), профорієнтаційне заняття „Шляхи, які ми обираємо...” та виступ профорієнтаційної агітбригади.

Результати своєї роботи представили керівники та члени шкільних гуртків. Гості також мали нагоду відвідати музей історії школи.

Кiлькiсть переглядiв: 367