FacebookПідписатися на RSS

Методичний діалог "Свобода творчості та тоталітаризм"

18 лютого 2015 року в музеї Черкаської спеціалізованої школи №33 ім.Василя Симоненка відбувся методичний діалог «Свобода творчості та тоталітаризм» у рамках міського літературно-мистецького проекту до 80-річчя від дня народження Василя Симоненка «Ти знаєш, що ти – людина…».

Учасниками діалогу стали члени трьох міських творчих груп «Література рідного краю» (керівник Гудзима М.І., колегіум «Берегиня»), «Метод проектів та уроки філологічного циклу» (керівник Трусевич Н.П., ЗОШ №30), «Живе слово» (керівник Гафінова Л.В., ПМГ).

Методичний діалог– це складова частина будь-якої форми методичного навчання, яка має теоретичне домашнє завдання, присутні висловлюють свої думки, доповнюють один одного. На обговорення було винесено наступні питання:

1. У чому полягає педагогічний потенціал творчості Василя Симоненка?

2. Чи можна вважати В.Симоненка українським християнським поетом?

3. Пропагандист комуністичної ідеології чи жертва тоталітарного режиму?

Рушійною силою діалогу стала загальна емоційна атмосфера: спілкування відбувалося між справжніми поціновувачами творчості черкаського поета та журналіста.

На завершення учасники заходу поділилися враженнями та прийняли рішення про спільні дії у питанні популяризації творчої спадщини Василя Симоненка.

Кiлькiсть переглядiв: 478