FacebookПідписатися на RSS

СПІВПРАЦЯ ОСВІТЯН МІСТА ЧЕРКАСИ З ОСВІТЯНАМИ ТАЛЬНІВЩИНИ

29 КВІТНЯ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР ДЛЯ ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З НВР М.ЧЕРКАС У ТАЛЬНІВСЬКОМУ РАЙОНІ "РОЛЬ КРАЄЗНАВСТВА У ФОРМУВАННІ ЯКІСНОГО ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ"

/Files/images/DSC01257.JPG

Досвід роботи Тальнівського району представили: начальник відділу освіти Синьогуб Володимир Миколайович та завідувач методичного кабінету Лобова Світлана Василівна.

Незабутньою була зустріч з педагогічним колективом Легедзинської школи І-ІІІ ступенів та директором Чабанюк Л.М. Учасники семінару ознайомились з роботою по шкільному краєзнавству як системою національно-патріотичного виховання та взяли участь у танцювальному майстер-класі.

/Files/images/DSCN0750.jpg

Цікавою і пізнавальною була екскурсія до музею трипільської культури

/Files/images/DSCN0757.jpg

Зустріч з педагогічним колективом Тальнівської школи І-ІІІ ступенів №2 та її директором Солошенко Т.В. не залишила нікого байдужим, особливо тепла зустріч, екскурсія до етнографічного музею "Дивень" та представлений досвід роботи закладу.

/Files/images/DSCN0834.jpg /Files/images/DSCN0839.jpg /Files/images/DSCN0892.jpg /Files/images/DSCN0882.jpg

Кривоколінський НВК (директор Мудра Л.М.) зустрів учасників семінару квест-екскурсією та представив свою систему рботи як школа національного-відродження

/Files/images/DSCN1085.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 397