FacebookПідписатися на RSS

Відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників

14 травня 2015 року у Палаці молоді Південно-західного району відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників. Від міста у фестивалі брали участь дружини «Рубікон» ЗОШ №25 (директор Кочмар О.А.), «Гарячі голови» гімназії №9 (директор Топчій І.В.), «Юніор-band» ЗОШ №5 (директор Чурчіна В.А.) та дружина «101» ЗОШ №30 (директор Базилевський М.В.). Учасників обласного етапу вітали очільники освіти міста та області – Бакланова М.Л. та Данилевський В.В., а також керівництво Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області.

У програму виступів були включені конкурси «Візитка», «Домашнє завдання» та конкурс «Влучний ствольщик». Тема домашнього завдання цього року була тема: «Збір по тривозі: пакуймо валізи». Кожна дружина намагалася бути найбільш переконливою у демонстрації готовності до надзвичайної ситуації. У висвітлені теми конкурсу юним пожежникам допомагали почуття гумору та артистизм.

Однак помітна перевага у балах виявилася у досвідченої команди «Рубікон» загальноосвітньої школи №25, яка, зрештою і здобула перемогу у обласному етапі Всеукраїнського фестивалю.

Бажаємо команді «Рубікон» подальших перемог!

Фото виступів можна побачити у галереї

Кiлькiсть переглядiв: 417