FacebookПідписатися на RSS

Творча реалізація учня як засіб формування гармонійної особистості. Семінар педагогів – організаторів у ЗОШ №11

19 листопада у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №11 (директор Чевичалова І.М.) відбувся семінар з теми: «Творча реалізація учня як засіб формування гармонійної особистості» для педагогів-організаторів шкіл міста.

Тема семінару визначила творчий характер самого заходу. У школі навчаються представники 16 національностей. Розмаїття національних культур, їх гармонійне переплетення у виховній діяльності закладу, підтримка з боку адміністрації створює унікальну атмосферу у школі. Завдяки цьому учні і педагоги мають можливості творчого росту і само розвитку засобами театрального мистецтва.

Різні форми роботи, які побачили учасники семінару, характеризували навчально-виховний процес школи з різних сторін. Присутні змогли побачити посвяту першокласників у читачі (бібліотекар Аксьонова Л.В.), побувати на уроці творчості у 5 класі (вчитель Міхніна А.Ю.), на уроці доброти (вчитель Посвалюк Л.В.) та на майстер-класі з кераміки (вчитель Івашкевич О.А.).

/Files/images/11 ПО 1.jpg

Н.С. Сорокіна - педагог-організатор, досвідчений і творчий керівник шкільного театру поділилася з колегами секретами успіху з розвитку творчих, артистичних здібностей школярів. Виступ акторів театру «Балаганчик» з дуже професійною подачею адаптованого твору став справжньою кульмінацією семінару.

/Files/images/11 ПО 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 419