FacebookПідписатися на RSS

17-19 березня 2016 року у Київському Палаці дітей та юнацтва проведена сьома міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти-2016",

/Files/images/kosenkova/20160317_111301 (1).jpg

17-19 березня 2016 року у Київському Палаці дітей та юнацтва проведена сьома міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти-2016", серед яких представлена робота Першої міської гімназії"Інновації полілінгвістичної гімназії (директор Саєнко С.І.) у роботі у учнівською молоддю в позанавчальний час", та отримала срібну медаль.

Також була представлена робота гуманітарно-правового ліцею( директор Гайдук В.Г.) «Креативність як складова комплексної системи розвитку ліцейного середовищ, ліцейні проекти як взаємодія дітей та дорослих від планування до відповідальності», яка стала лауреатом виставки.

Організаторами стали компанія "Виставковий Світ" за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти" за своїм фаховим і науковим рівнем та кількістю відвідувачів визнана найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.На виставці презентуються досягнення національної освіти в реформуванні галузі, досвід інтеграції до європейського освітнього простору.

У роботі виставки взяли участь директори загальноосвітніх закладів міста, їх заступники, завідуючі дошкільними навчальними закладами та методисти Черкаського міського методичного кабінету установ освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 399