FacebookПідписатися на RSS

Семінар заступників з виховної роботи у ЗОШ №21

Про підвищення методичної компетентності класних керівників в процесі форм співпраці з родинами вели мову заступники директорів шкіл з виховної роботи на міському семінарі 29 листопада у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №21 (директор Осадча С.А.).

Заступник директора з виховної роботи Рябова О.В. за активної участі батьків учнів презентувала присутнім основні напрямки співпраці школи з родинами, результати діагностування діяльності класного керівника, творчі напрацювання у різних техніках (Свистун О.Д., Лемко В.В., Дика М.Г.). Тренінгові техніки «Пошук спільної мови» (Сивак О.І.) продемонстрували учасникам семінару нові можливості у розв’язанні загальних шкільних проблем на рівні класного керівника – учителя – учнів – батьків – адміністрації. Інформаційною та актуальною була презентація з профілактики вживання психоактивних речовин серед школярів (Сорокін О.В.)

Високу оцінку при сутніх отримала продемонстрована класними керівниками В’язовікА.М та КропивкоС.В. пізнавально-розважальна гра «Єдина родина» як ефективна форма командної роботи для учнів та їх батьків. Кожен з учасників семінару мав нагоду отримати методичні та практичні розробки з означеної теми.

Кiлькiсть переглядiв: 383